Teleszkóp 29" Fox 32 Float RLC FIT, 100mm úttal, 15QR átütőteng, tapered 1-1/8"-1,5", fehér


Cikkszám: 040204000001
Megosztás:
Kosárba
Ár: 329 900 Ft
Készlet állapot Nincs raktáron
A cikk jelenleg nincs a raktárunkban, de néhány nap alatt bármit beszerzünk, amennyiben a termék elérhető az országban! Ide kattintva elküldheti megrendelését vagy érdeklődését!
Termékleírás

A FOX 32 Float 29 álmaink nagykerekes teleszkópja. A 29"-os kerekekhez tervezett teló megkapta a FOX közismert vázfelépítését, mely félelmetes erejét és merevségét a sebészi pontosságú irányításban kamatoztatja. Az állítható visszaút csillapítással, kis sebességű kompresszióval és lock-out küszöbbel precízen beállíthatja stílusának és a pályának megfelelően. A teleszkópban megtalálható a FIT csillapítási rendszer, melynek lényege, hogy az olajat és a levegőt egymástól elzárva tartja, így a lengéscsillapítás mindig vajpuha és zökkenőmentes minden terepen. A becsúszószárak extra síkos Kashima bevonattal rendelkeznek, mellyel csökken a teleszkóp válaszideje és még símább lesz az utazás. A kormányról vezérelető lock-out karral bármikor egy pillanat alatt kikapcsolhatjuk a teleszkópot, így ugyan olyan élvezetes lesz a mászás, mint az ereszkedés.

 

Ajánljuk vérbeli profiknak versenyzéshez, vagy a maximális technikai szintet megkövetelő hobbystáknak.

Speciális adatok
Rugóút: 100mm
Rendszer: levegős, kormányról vezérelhető hidraulikus lock-out állítható kioldási küszöb, állítható visszaút csillapítás, állítható kis sebességő kompresszió, FIT csillapítás
Előfeszítés állítás: levegős rendszerű
Visszaút csillapítás állítás: állítható, FIT rendszer
Villanyak hosszúsága: 255mm
Villanyak anyaga: alumínium
Becsúszószár színe: arany
Becsúszószár átmérője: 32mm
Becsúszó szár anyaga: alumínium, Kashima bevonattal
Vállak: kovácsolt alumínium
Lábak anyaga: kovácsolt alumínium
Lábak színe: fehér
Fékfelfogatási lehetőség: tárcsafék, PostMount szabvány(160mm-es tárcsához nem kell átalakító)
Súly: 1670g