Kerékpárszállító tetőre Menabo Huggy Lock zárható 2 csavaros


Cikkszám: 120100000002
Megosztás:
Kosárba
Ár: 13 490 Ft
Készlet állapot Nincs raktáron
A cikk jelenleg nincs a raktárunkban, de néhány nap alatt bármit beszerzünk, amennyiben a termék elérhető az országban! Ide kattintva elküldheti megrendelését vagy érdeklődését!
Termékleírás

 

Középkategóriás, tetőre szerelhető, zárható kerékpárszállító, extra vázprofilokhoz is. Kétcsavaros befogópofája a legaggódóbb gépkocsi tulajdonos számára is megnyugtató biztonságot kínál.

Használat és tulajdonságok:

A Huggy Lock, 28-80mm-es átmérőjű, akár 100mm profilmagasságú vázzal rendelkező kerékpárok szállítására alkalmas. A szállító 16”-tól 28”-os kerékméretű bringákhoz megfelelő. Zárható kivitel. Miután meghúztuk a vázon a befogópofát, elfordítjuk/kivesszük a kulcsot. Ekkor a szorítócsavar szabadonfutóvá válik, így kerékpárunk biztonságban lesz.

Felszerelése a tetősínekre, szerszám nélkül történik.


Biztonsági ajánlások:

Az össze és felszerelést mindig nagy körültekintéssel végezzük, tekintettel a személyes felelősségre a balesetek elkerülése érdekében. Talán nem kell ecsetelnünk, mit okozhat egy rosszul rögzített kerékpárszállító, ha elhagyjuk 100 kilométer/órás sebességnél...  Amennyiben nem teljesen magabiztos műszaki tekintetben, szakembereink térítés ellenében biztonsággal össze és felszerelik kerékpárszállítóját.

Ha három vagy több kerékpárt szállítunk a tetőn, akkor praktikus „oda-vissza” felszerelni a tartókat, hiszen így a kormányok nem akadnak össze, illetve négy kerékpár csak így fér el egy átlagos kocsitetőn.

A kerekeket mindig gondosan kössük át a szállítóhoz mellékelt hevederekkel. Ennél a modellnél a befogópofák kiegészítő hevederrel történő átkötése a kétcsavaros konstrukcióból adódóan szükségtelen!

Kerékpárok szállításakor fokozott óvatossággal és lassabban közlekedjünk a szokásosnál! Garázsba beálláskor, ne feledkezzünk meg a tetőn szállított kerékpárokról!


Gazdaságosság:

A mérések alapján, üzemanyag fogyasztás viszonylatában, a gépkocsi tetején szállított kerékpárok kerülnek a legtöbbe (lásd kerékpárszállító cikkünket).  Javasoljuk az áttérést a hátsó vagy vonóhorgos szállítókra, melyekkel nemcsak üzemanyagot takarít meg, de sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a rakodása is!