2013 Topeak újdonságai

 

 

Journey Trailer Drybag

 

Ez a modern utánfutó és táska együttes tökéletesen elmenni a piacra vagy akár átbringázni a kontinenst. Elegáns TwinSpar váza pihekönnyű és kellően rugalmas, hogy bármilyen rakományt elviseljen. A SlideLock gyorsfelfogató rendszerrel csak egy pillanat az utánfutó le illetve felcsatlakoztatása. Az egyedi vízálló táska biztonságosan csatlakozik az utánfutóhoz és használatával megduplázhatja a szállítható csomagok számát!

 

 

 

Whitelite Race, Redlite Race

 

Új belépő színtű prémium lámpával gazdagodott a Topeak kínálata, mely természetesen megtalálható áruházunkban is. Ez nem más mint a Whitelite Combo, ami tartalmazza a Whitelite Race és Redlite Race lámpákat. A ledes fényforrással biztosak lehetünk benn, hogy láthatóak leszünk bármilyen időjárási körülmények között. Fel illetve leszerelése csak egy pillanat a gumis pánt miatt. Ugyancsak a gumis pánt segít abban, hogy a lámpa biztosan álljon és ne forduljon el a nyeregcsövön és a kormányon. Praktikus használat, kis méret. Természetesen a lámpák külön is megvásárolhatók.

 

 

Topeak Power Pack

 

Topeak Power Pack telefontöltő. Az okostelefonok világában sajnos szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a milliónyi szolgáltatás és lehetőség az akkumulátoridő rovására ment. Itt jön a képbe a Topeak, mely a Power Packkal teszi könnyebbé minden technokrata kerékpáros életét. 5200 mAh-s akkumulátorával körülbelül háromszor tölthetjük újra telefonunkat, mellyen így akár egész nap futhat a GPS vagy más akkuigényes alkalmazás.

 

 

 

Redlite UFO mini

 

A rendkívül népszerű Redlite UFO kistestvére. A két szuperfényes LED 330°-ban garantálja a láthatóságot. Nyeregcsőre vagy speciális nyeregkre szerelhető. Piros és fehér színben.

 

 

 

 

 

 

Redlite Aero

 

Keskeny, aerodinamikus designnal hódít a grammániások világában. 32g-os tömegével korántsem nevezhető súlyos egyéniségnek. A 3 darab szuperfényes LED megbízhatóan közli a többi közlekedővel, hogy mi is az úton vagyunk. Gumis felfogatása révén szerszámmentesen szerelhetjük fel illetve le.

 

 

 

 

Lumitool 7

 

Aki túrából hazafele jövet próbált már a sötétben bringát szerelni, az értékelni fogja a Topeak új zsebszerszámát a Lumitoolt. 7 minőségi szerszám és 1 szuperfényes fehér LED egy rendkívül igényes csomagolásban. Csúsztassa bele a szerszámot a neoprén tokba és vágja zsebre, soha sem lehet tudni mikor lesz rá szükség.

 

 

 

 

 

Nem hittük volna, hogy létezik még olyan gyártó vagy termék, ami 15 év után lázba hozna minket. De szerencsénkre és az Önök szerencséjére találkoztunk a nagyszerű Topeak-el. Innovatív szabadalmaik, technológiáik sok egyszerű, de eddig megoldatlan problémára adnak orvoslatot vagy csak sokkal kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik kerékpáros életünket.

 

A cég filozófiája hűen tükrözi a termékeket:

 

"A Topeak szerint, sokaknak a kerékpározás, nem csak két keréken gurulást jelent. Ha elkezdünk tekerni, akár városban akár az erdőben, szinte lehetetlen, hogy más is járjon a fejünkben. Csak az az érdekes, úgyanúgy, mint az életben, hogy mi van éppen előttünk. Hosszú fárasztó emelkedők vagy kellemes lejtők, kihalt vidéki utak vagy tömött város, hátszél egy szép napon vagy lapos gumi az esőben... A kerékpározás olyan, mint az élet; egyszer fent, egyszer lent."

 

A termékek tervezésekor, és tesztelésekor, csak egy dologra koncentráltak, hogy a kerékpározást és az életet, a lehető legjobbá tegyék.

 

Élen az innovációban!

 

Az innováció, annyit jelent, hogy valami mást és újat csinálni, vagy egy új módszer bevezetésével a legjobbat. A Topeak-nál, maga az innováció, amit a legjobban csinálnak. Az utóbbi 19 évben hegynyi díjat és szakmai elismerést gyűjtöttek be. Azóta termékeik jelentik a referenciát mindenkinek a minőség, stílus, súly és tartósság terén. Évről-évre afelé haladnak, hogy a világ legeredményesebb kerékpáros kiegészítő gyártója legyenek.

 

Olyan szabadalmak segítik Őket ebben, mint a JoeBlow™ műhelypumpáikon található SmartHead™ csatlakozó, mely automatikusan felismeri a különböző szeletípusokat, és ahhoz állítja a fejet. Nekünk semmilyen alkatrészt nem kell cserélgetnünk. Szintén említésre méltó saját fejlesztésű gyorscsatlakozó rendszerük, a QuickClick™ és a QuickTrack™. A csomagok, táskák fel- és leszerelése sosem volt még ennyire egyszerű, és mindehhez egy nagyon biztonságos felfogatást kapunk.

 

A Topeak termékei között mindenki megtalálja a neki tetszőt, legyen akár hobbista vagy versenyző terepkerékpáros, országútis sebességőrült, nagy túrázó, városi harcos vagy csak szabadidős tekerő.

 

 

Szabadalmak, technológiák

 

 

Nagy általánosságban elmondható a Topeakról, hogy termékeik gyártásánál, csakis a legmodernebb anyagokat és gyártási eljárásokat hassználják a maximális minőség és tartósság elérése érdekében. Ilyenek például a kovácsolt, húzott alumíniumok, ipari minősítésű műanyagok, EVA hab, Dupont Teflon, 600-as és 300-as szálsűrűségű poliészter szövetek, 3M fényvisszaverő biztonsági csíkok, hegesztett varrások, lézergravírozott márkajelek és sorolhatnánk... Pár kiemelkedően nagyszerű megoldásukat lássuk részletesen:

 

 

A QuickClick™ :

 

A QuickClick™ rendszer minden Topeak táskához elérhető. A kényelem és biztonság legfelső foka. A Topeak szabadalmaztatott gyorskioldós felfogató rendszere gyors és könnyű, szerszámnélküli fel- és leszerelést tesz lehetővé a kompatibilis táskáknak, világításnak és más kiegészítőknek.

Használata egyszerű, csak csúsztassuk rá a táskát, és ha klikkelt, biztosak lehetünk benne, hogy biztonságban rögzült a helyére. Leszereléséhez csak a tetején lévő gombot kell megnyomni, és finoman lecsúsztatni.

 

Gyors, könnyű és biztonságos! Kényelem mindenek felett.

 

 

 

A QuickTrack™ :

 

Csúsztassa, klikk, és már indulhatunk is! A Topeak QuickTrack™ felfogatási rendszere a táskák, kosarak felszerelését rendkívül egyszerűvé teszi, és mindemellett példátlanul biztonságossá.

Használata könnyű. Csak csúsztassuk bele egy QucikTrack csomagtartó vájatába a kosár(táska) alján található sínt, toljuk egészen addig, míg nem "klikken" be a helyére. Szerszámok, pántok és legfőkébb gond nélkül. Leszerelése szintén gyerekjáték. Nyomjuk meg a sárga kioldó gombot, és húzzuk le a táskát, kosarat a csomagtartóról.

 

Csúsztat, klikkel, mehet!

 

 

 

A TwinHead™:

 

Szingó(Presta) szelepnyílás az egyik oldalon, motorszelepes a másikoldalon, ezzel a könnyen használható pumpafejjel a gumi felfújása csak egy pillanat. Nem kell adapterekkel bajlódni, és a pumpafej tartozékait cserélgetni.

Csak válasszuk ki a megfelelő oldalt, nyomjuk rá a szelepre, fordítsuk el a kart a megfelelő irányba, és már pumpálhatunk is.

 

Az eredeti TwinHead™ fej, az adaptereket a múlt feledésébe taszítja.

 

 

 

A  SmartHead™ ThreadLock:

 

A Topeak RaceRocket széria sajátja a SmartHead™ ThreadLock technológia. Kihúzható fejjel rendelkezik, mely mind a két (presta, motoros) szeleptípushoz használható.

Nem kell cserélgetni a fej alketrészeit, csak egyszerűen ráhúzzuk a szelepre, és pumpálhatunk is!

 

 

 

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy személyesen is megtekintse a Topeak termékeit. Előben még sokkal szebbek, mint a képeken...